•  

      

   

   

    


   Generalitati Obiective
    Obiectivele sunt vast raspandite pe o raza de interese si materii ce sunt integrate si orientate catre copil.
    Fiecare sesiune este planificata asfel incat sa ii permita copilului dumneavoastra sa exploreze toate zonele prescolare si sa ii pregateasca pentru viitoarea lor scolarizare.
    Copii sunt asociati unui grup condus de un educator. Ei vor urma un program ce ii va conduce sa isi exploreze individualitatea din cadrul grupului.

   

   Limba si Literatura
    Toate aspectele ale dezvoltarii limbii sunt introduse asigurand fundatia limbii si literaturii. Ne concetram pe dezvoltarea increderii copilului in vorbire, ascultare si invatare chiar de la primele etape de deprindere a capacitatii de scriere si citire.

   Matematica
    Dezvoltarea unor simple idei matematice si folosirea si intelegrarea limbajului matematic sunt asigurate pentru a fundamenta informatia in acest subiect.

   

   Cultura Generala si Intelegerea Lumii
    Ne concentram pe dezvoltarea cunostintelor si intelegerii copiilor despre lumea in care traiesc si sa le asiguram fundamentele istoriei, geografiei stiintei si invatarea proceselor tehnologice. Copii invata prin descoperire si isi impartasesc ideile cu alti copii.


   Dezvoltarea Fizica
    Incurajam copilul sa dezvolte controlul fizic. Acest lucru promoveaza mobilitatea si controlul spatiului impreuna cu imbunatatirea calitatilor de manipulare. Copii iubesc jocurile zilnice si sesiunile de joaca in gradina ca si lectiile saptamanale de balet.

   

   Dezvoltarea Creativitatii
    Copilul are oportunitatea sa exploreze diferite medii de arta. Lucrul manual este cel mai important! Lucrarile copiilor sunt intotdeauna afisate. Multe din lucrarile de arta, impreuna cu muzica si sesiunile de drama reflecta teme ale obiectelor pe care le studiaza.

   
    Parintii sunt invitati sa participe la diferite spectacole din cursul anului. Prin activitatea de Rol-Play sesiunile stimuleaza imaginatia copilului si il incurajeaza sa socializeze cu altii si sa dezvolte o intelegere mai buna despre ceea ce se petrece in mediul inconjurator.

   

    Muzica joaca un rol important. Subiectele implica un rol principal in studiile muzicale pentru copilul prescolar: cantatul, vocea si instrumentele vor construi muzica in final.

   

   Dezvoltarea Sociala si Emotionala
    Sustinem dezvoltarea emotionala si sociala a copilului dumneavoastra si il ajutam sa capete o atidudine pozitiva inspre invatare despre lumea in care traieste. Tot timpul sunt incurajati sa lucreze sa se joace si sa coopereze.

   
   Subiecte Speciale
    Copii sunt invatati in grupuri, de educatori experimentati. In plus, gradinita asigura, unde este posibil, personal special calificat pentru subiectele de balet, muzica si engleza.

   
    Muzica are loc zilnic si copii primesc de asemenea o lectie saptamanala de la un specialist in acest domeniu. Baletul este predat saptamanal de catre un educator experimentat ce face parte dintr-o scoala de balet. Parintii sunt invitati la o lectie deschisa de balet in fiecare an.

   

     Engleza este predata intensiv in cadrul procesului de invatare a copiilor si este integrata in programul tutror grupelor iar costul pentru aceasta este inclus in taxa lunara. Ei descopera Engleza prin subiecte familiare pe care le vor studia cu placere. Aptitudinile introduse sunt ascultatul, vorbitul si cantatul.

   

   Sport si Distractie

    Este un program fizic unic elaborat specific pentru dezvoltarea si acumularea aptitudinilor de echilibru, coordonare, forta, crestere si bune instincte loco motorii, incadrarea in spatiu, cladirea caracterului, cooperarea in grup, flexibilitatea si multe altele!

   

   Excursii
    Copii merg in diverse excursii externe, la muzee, teatre, gradini zoologice si multe alte lucruri de interes.


   Evenimente
    Parintii copiilor participa la diferite evenimente in cursul anului, acestea includ: Recitare de poezii, Serbare de Paste, Serbare de Halloween, Serbare de Craciun, Serbare de sfarsit de an, si Ziua Sportului impreuna cu un picnic orgranizat de Gradinita DORA.

   
   Comunicarea cu Parintii
    Educatorul explica parintilor despre activitatea copilului in cursul anului la gradinita. Rapoarte scrise detaliate sunt trimise la sfarsitul fiecarui semestru. Sedintele individuale cu parintii le vor da ocazia parintilor sa discute cu educatorul progresul copilului. Un jurnal al gradinitei este predat de la educator la parinte pentru a asigura comunicarea zilnica cu parintele. Saptamanal sunt trimise rapoarte privind noutatile din activitatea gradinitei pentru a tine partintii la zi cu viata din gradinita.