•  

     


  Gradinita DORA dispune de personal calificat:
  ----------------------------------------------

    Personal didactic

  - Personal calificat intr-o gradinita inseamna persoane absolvente ale Liceului Pedagogic cu specializarea "educatoare" sau "educatoare-invatatoare"(pot fi si alte specializari in cadrul acestui liceu) si absolvente ale Institutului Pedagogic cu specializarea "psiho-pedagogie prescolara". Persoanele cu studii superioare absolvente ale facultatilor de Litere si Stiinte sau ale altor facultati,care nu au specializare in invatamantul prescolar,chiar cu modulul pedagogic inclus in portofoliul de absolvire,nu sunt considerate personal calificat (nu pot ocupa postul de educatoare in gradinita).
  - Profesori

   Profesoara de dans si educatie fizica este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport cu experienta in domeniu. Aceste facilitati care vor contribui la dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra si sunt incluse in contributia lunara.
  ----------------------------------------------

    Personal nedidactic
  -asistent medical
  -ingrijitoare
  -sofer

   Angajatii gradinitei au ca scop formarea personalitatii prin educatie
  dezvoltarea unei gandiri pozitive socializarea copiilor de la cele mai mici varste, relatia personal-gradinita-parinti deschisa si apropiata asigurarea unui mediu in care copilul este inconjurat de caldura, intelegere si rabdare din partea colectivului atent selectionat.