Despre Noi

Încurajăm copiii să-și mobilizeze copul și mintea prin activități distractive și educative.

Despre Gradinița Dora

     Spațiul în care funcționăm este o clădire nouă pe patru nivele, are grupuri sanitare speciale pentru copii în fiecare sală de grupă, dispunem de bucătărie proprie, cabinet medical, sala de sport, vestiare, transport cu firma cu licență pentru transport copii.

     Gradinița DORA organizează activități care impulsionează copiii sa-și dezvolte capacitățiile intelectuale și artistice, să învețe să se adaăteze în grupurile sociale.

     Fiecare sală oferă un ambient viu colorat. dotată cu mobilier personalizat pentru fiecare grupă de vârstă (computer, DVD, sistem audio).

     E o gradiniță condusă de un personal tânăr, cu suflet, pentru copilul tău, deoarece educatorii fericiți fac copiii fericiți.

Absolvenții noștri

Copiii absolvesc programele Gradiniței Dora cu abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în școala privată sau publică. În urma acestor competențe elevi sunt entuziaști și se simt pregătiți social și academic pentru anii următori.

Pe lângă programele normale pe care le dețin majoritatea grădinițelor, Gradinița Dora oferă cursuri specializate de arte, muzica, dans dar si pentru dezvoltarea personala, prin cursuri de sport, logopedie, teatru, dar și limbi straine, precum Engleză și Germană.

Din comunitate

Share on facebook
Facebook

Siguranță și sănătate

Sănătatea și siguranța copilului dvs. sunt prioritatea noastră principală. Grădinița DORA are îndrumări stricte pentru curățenie și securitate și suntem mândri că suntem recunoscuți ca un model de sănătate și bunăstare pentru centrele de îngrijire a copiilor de către ARACIP.

La Grădinița DORA standardele noastre sunt printre cele mai ridicate din industrie, respectând sau depășind normele de igienă și siguranță.