Obiective

Dora

prezintă obiective vast răspândite pe o rază de interese și materii cotidiente, integrate și orientate către copil.

Fiecare sesiune este planificată astfel încât să-i permită copilului dumneavoastră să exploreze toate zonele preșcolare și să-i pregătească pentru viitoarea lor scolarizare. Copii sunt asociați unui grup condus de un educator. Ei vor urma un program ce-i va abiționa sa-i exploreze individualitatea din cadrul grupului.

Limbă și literatură

Toate aspectele ale dezvoltării limbii sunt introduse asigurând fundația limbii și literaturii. Ne concentrăm pe dezvoltarea îndrederii copilului în vorbire, ascultare și învățare chiar de la primele etape de deprindere a capacității de scriere și citire.

Matematică

Dezvoltarea unor simple idei matematice și folosirea și întelegerea limbajului matematic sunt asigurate pentru a fundamenta informația în acest subiect.

Cultură Generală și Înțelegerea Lumii

Ne concentrăm pe dezvoltarea cunoștințelor și întelegerii copiilor despre lumea în care traiesc și să le asigurăm fundamentele istoriei, geografie, științei și învățarea proceselor tehnologice.

 

 Copiii învață prin descoperire și împărtașesc ideile cu alți copii.

Dezvoltarea Fizică

Încurajăm copilul să dezvolte controlul fizic. Acest lucru promovează mobilitatea și controlul spațiului împreună cu îmbunătățirea calităților de manipulare. Copii iubesc jocurile zilnice și sesiunile de joaca în gradină.


Este un program fizic unic elaborat specific pentru dezvoltarea și acumularea aptitudinilor de eschilibru, coordonare, fortă, creștere și bune insincte locomotorii, încadrarea în spațiu, clădirea caracterului, cooperarea în grup, flexibilitate și multe altele!

Dezvoltarea Creativității

Copilul are oportunitatea să exploreze diferite medii de artă. Lucrul manual este cel mai important! Lucrările copiilor sunt întotdeauna afișate. Multe din lucrările de artă, împreuna cu muzica și alte activități creative, reflectă teme ale obiectelor pe care le studiază.

 

 

  Muzica joacă un rol important. Subiectele implică un rol principal în studiile muzicale pentru copilul prescolar: cântatul, vocea și instrumentele vor construi muzica în final.

Dezvoltarea Socială și Emoțională

Susținem dezvoltarea emoțională și socială a copilului dumneavoastră și-l ajutam să capete o atitudine pozitivă înspre învățare despre lumea în care trăiește. 

 

Tot timpul sunt încurajați să lucreze să se joace și să coopereze.

Excursii

Copiii merg în diverse excursii externe, la muzee, teatre, grădini zoologice și multe alte locuri de interes cultural.

Comunicarea cu Părinții

Educatorul explică părinților despre activitatea copilului în cursul anului la grădiniță. Folosim aplicația Kinderpedia pentru a comunicarea cu părinții, dar și pentru poze și evenimente. Ședințele individuale cu părinții le vor da ocazia să discute cu educatorul progresul copilului. 

Evenimente

Părinții copiilor particiă la diferite evenimente în cursul anului, acestea includ: 

  • Serbare de Halloween
  • Serbare de Crăciun
  • Serbare de sfârșit de an